Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας

Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Λογότυπο Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας
 

Αρχική Σελίδα | Συνήθεις Ερωτήσεις | Χάρτης Πλοήγησης | Συνδέσεις | Επικοινωνία 

Αναζήτηση:

Αναζήτηση

Ειδική Αναζήτηση          

Χαιρετισμός Εκτελεστικού Διεθυντή
ΕκτύπωσηΕκτύπωση

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Η Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, έχει ως αποστολή την παροχή υψηλού επιπέδου δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας, ισότιμα σε όλους τους ασθενείς, τη συνεχή αναβάθμιση και τη διασφάλιση υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους ασθενείς, επισκέπτες και προσωπικό.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας είναι το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Κύπρου. Διαθέτει μεγάλο αριθμό εξειδικευμένων ιατρών, ειδικά εκπαιδευμένο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και εξυπηρετικό διοικητικό προσωπικό.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι πάντα στην διάθεση σας για να καλύψουν τις ανάγκες σας σε περίθαλψη με ευθύνη και συνέπεια.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας εξυπηρετεί καθημερινά περί τους 1.500 εξωτερικούς ασθενείς, 350 - 400 εσωτερικούς ασθενείς και 400 - 450 ασθενείς στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών. Επίσης, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, επισκέπτεται καθημερινά μεγάλος αριθμός ασθενών για παραϊατρικές και άλλες εξετάσεις.

Αναμένουμε και είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε σχόλια και παρατηρήσεις σας που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Ευελπιστούμε ότι οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας θα σας φανούν χρήσιμες και θα σας βοηθήσουν κατά τις επισκέψεις σας ή / και για τυχόν παραμονή σας στο Νοσοκομείο.


Δρ Πέτρος Μάτσας
M.D., Ph.D., G.P., M.P.H., F.R.S.H
Dipl. In H.C.A. and H.M
Εκτελεστικός Ιατρικός ΔιευθυντήςΙανουάριος 2013


Αρχή

© 2007 - 2014 Κυπριακή Δημοκρατία, Υπουργείο Υγείας, Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Αρχική Σελίδα | Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου| Αποποίηση | Υπεύθυνος Διαδικτυακού Τόπου