Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Υγείας

Ανακοινώσεις

Το Υπουργείο Υγείας παρέλαβε Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας, δωρεά των Λάιονες

Το Υπουργείο Υγείας δέχθηκε σήμερα ως δωρεά, όχημα το οποίο θα λειτουργεί ως Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Το όχημα, που ήταν δωρεά της Λέσχης Λάιονες Λευκωσίας – Κερύνειας, θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της πόλης και επαρχίας Λευκωσίας.

Παραλαμβάνοντας την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας εκ μέρους του Υπουργείου, ο Υπουργός Υγείας δρ Γιώργος Παμπορίδης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στη Λέσχη Λάιονες και στην Πρόεδρό της κα Έλενα Αταλιώτου. «Η Πολιτεία», σημείωσε ο κ. Υπουργός, «ό,τι πράττει το πράττει καθηκόντως και ως οφείλει, σε αντίθεση με εσάς, που χωρίς δεύτερη σκέψη και εθελοντικά αφιερώνετε τον χρόνο και παρέχετε κάθε δυνατή βοήθεια στους συνανθρώπους σας».

«Η Λέσχη Λάιονες», πρόσθεσε ο κ. Παμπορίδης, «εδώ και 44 χρόνια συνδράμει παντοιοτρόπως την Πολιτεία και δη το Υπουργείο Υγείας».

Από πλευράς της, η κα Αταλιώτου, ανέφερε ότι «τα μέλη της Λέσχης γνωρίζουν πόσο μεγάλες είναι οι ανάγκες στον χώρο της υγείας και ιδιαίτερα πόσο αναγκαία και ευπρόσδεκτη είναι κάθε προσφορά, που συμβάλλει στην προώθηση των στόχων της εθελοντικής αιμοδοσίας, στην οποία», όπως είπε, «η Κύπρος είναι πραγματικά πρωταθλήτρια».


BREXIT

Επικοινωνία με Υπουργείο Υγείας (Εισηγήσεις/ Σχόλια/ Παράπονα)

Ταξιδιωτικές Οδηγίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Διαδικασίες Δωρεών προς τα Δημόσια Νοσηλευτήρια

Δωρεά Οργάνων και Ιστών

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων  Δήλωση Απορρήτου

Χρηματοδοτικά Προγράμματα

Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη από 1/8/2013

Ιός Ebola

Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ

Κλινικές Κατευθυντήριες Οδηγίες

Δικτυακή Πύλη

Υγεία ΕΕ

112

Κάν΄το Ηλεκτρονικά

Δημόσιες Συμβάσεις

Για την Κύπρο

112

Ευρωπαϊκή Μέρα Αντιβιοτικών