Αρχική Σελίδα / Συνέδρια / Ημερίδες/3 Απριλίου 2015 - Ημερίδα στο Γενικό Χημείο του Κράτους με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας 2015 (7 Απριλίου), αφιερωμένη στην Ασφάλεια των Τροφίμων.
Η Παγκόσμια Μέρα Υγείας στις 7 Απριλίου που σηματοδοτεί την επέτειο της ίδρυσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας το 1948, είναι αφιερωμένη φέτος στην Ασφάλεια των Τροφίμων. Με την ευκαιρία της ημέρας αυτής και με σύνθημα «Πόσο ασφαλές είναι το φαγητό σου; Από την Φάρμα στο Πιάτο, Κάνε το Φαγητό Ασφαλές», διοργανώνονται σχετικές εκδηλώσεις/αφιερώματα σε διεθνές, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. 3-4-2015 Ημερίδα Ασφάλεια Τροφίμων-Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2015.pdf DSC01231.jpg DSC01233.jpg DSC01237.jpg DSC01244.jpg DSC01247.jpg DSC01250.jpg DSC01252.jpg DSC01256.jpg DSC01265.jpg DSC01272.jpg DSC01278.jpg DSC01266.JPG Πίσω στην προηγούμενη σελίδα
Η Παγκόσμια Μέρα Υγείας στις 7 Απριλίου που σηματοδοτεί την επέτειο της ίδρυσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας το 1948, είναι αφιερωμένη φέτος στην Ασφάλεια των Τροφίμων. Με την ευκαιρία της ημέρας αυτής και με σύνθημα «Πόσο ασφαλές είναι το φαγητό σου; Από την Φάρμα στο Πιάτο, Κάνε το Φαγητό Ασφαλές», διοργανώνονται σχετικές εκδηλώσεις/αφιερώματα σε διεθνές, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.
Πίσω στην προηγούμενη σελίδα