Οι περισσότεροι μικροοργανισμοί στη φύση είναι άκακοι και πολλοί αποτελούν μέρος της φυσικής μικροβιακής χλωρίδας του ανθρώπου. Κάποιοι από αυτούς, όμως, είναι δυνατόν να προκαλέσουν ασθένειες (π.χ. Σαλμονέλα, Campylobacter, τοξινογόνα Escherichia coli, Listeria monocytogenes, Bacillus cereus, οι σταφυλόκοκκοι, οι νοροϊοί, ο ιός HAV, κ.ά.).
Τα τρόφιμα είναι δυνατόν να επιμολυνθούν με μικροοργανισμούς σε διάφορα στάδια της αλυσίδας τροφίμων: ……..Περισσότερα
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΣΦΑΛΗ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ-SINGLE PAGES.pdf
Πίσω στην προηγούμενη σελίδα