Home Page / Πληροφορίες για τον καταναλωτή/ Πώς να μειώσουμε το ακρυλαμίδιο στα Τρόφιμα – Απλές Συμβουλές
Τι είναι το ακρυλαμίδιο και πώς σχηματίζεται στα τρόφιμα; Σε ποιά τρόφιμα βρίσκεται; Πώς μπορούμε να το μειώσουμε; (Ετοιμάστηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΑΑΤ)) acrylamide.pdf Back to previous page
Τι είναι το ακρυλαμίδιο και πώς σχηματίζεται στα τρόφιμα; Σε ποιά τρόφιμα βρίσκεται; Πώς μπορούμε να το μειώσουμε; (Ετοιμάστηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΑΑΤ))
Back to previous page
Back To Top