Γενικό Χημείο του Κράτους - Κυπριακή Δημοκρατία Μετάβαση στο περιεχόμενο


Το Συμβούλιο Ασφάλειας Τροφίμων της Κύπρου (ΣΑΤ) και η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) διοργάνωσαν από κοινού «Εργαστήρι σχετικά με την ανάλυση του κινδύνου στα Τρόφιμα», στη Λάρνακα, στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2015. Σκοπός του εργαστηρίου είναι η ανταλλαγή γνώσεων και βέλτιστων πρακτικών στον τομέα της εκτίμησης κινδύνου και ανάλυσης του κινδύνου στα τρόφιμα, μεταξύ των εμπειρογνωμόνων από τις Αρμόδιες Αρχές της Κύπρου που συμμετέχουν στο ΣΑΤ, τις χώρες που συμμετέχουν στο «Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Γειτονίας 2014-2016, της Ευρωπαϊκής Ένωσης» (ENP) και την EFSA. Ιδιαίτερη εστίαση δίνεται στις μεθοδολογίες της εκτίμησης κινδύνου στα τρόφιμα και στις στρατηγικές διαχείρισης για τους επιβαρυντές τροφίμων όπως βαρέα μέταλλα, υπολείμματα φυτοφαρμάκων και μυκοτοξίνες. Περισσότερα....







Ιδέτε σχετική συνέντευξη της Δρ. Πόπης Κανάρη, Διευθύντριας του Γενικού Χημείου του Κράτους και εκπροσώπου του Συμβουλίου Ασφάλειας Τροφίμων, στις 24/9/2015, στην τηλεόραση του ΡΙΚ, στην εκπομπή του δημοσιογράφου κου Πάρη Ποταμίτη, «ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ». (Το σχετικό φίλμ λήφθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του ΡΙΚ NEWS).



Κατεβάστε το αρχείο Acrobat PHOTOS-Food risk analysis workshop-22-23 SEPT 2015.pdf
Κατεβάστε το αρχείο Acrobat PHOTOS-22-23 SEPT 2015.pdf
Κατεβάστε το αρχείο Acrobat ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εργαστήριο σχετικά με το πλαίσιο της ανάλυσης του κινδύνου στα Τρόφιμα.pdf


Πίσω στην προηγούμενη σελίδα

Back To Top