Υγειονομική Υπηρεσία
English
Αναζήτηση
Go
Υγειονομική Υπηρεσία
Χαιρετισμός
Αποστολή
Ιστορικό
Δομή-Οργανόγραμμα
Προσωπικό
Ενημέρωση
Νέα / Εκδηλώσεις
Ανακοινώσεις Υπουργείου Υγείας
Ανακοινώσεις Υπευθύνων Επιχειρήσεων Τροφίμων
Εκδόσεις
Ετήσιες Εκθέσεις
Ενημερωτικά Φυλλάδια
Οδηγοί Υγιεινής
Νομοθεσία
Εθνική Νομοθεσία
Κοινοτική Νομοθεσία
Έντυπα / Αιτήσεις
Διεθνείς Συνεργασίες
Τομέας Ασφάλειας Τροφίμων
Τομέας Περιβαλλοντικής Υγείας
Θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης
Συμμετοχή σε Επιτροπές
Δημόσια Διαβούλευση
Αρχική Σελίδα
/ Εκδόσεις / Οδηγοί Υγιεινής
Εκδόσεις
Οδηγοί Υγιεινής
Οδηγός Υγιεινής αρ.1 για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής (2η έκδοση)
Οδηγός Υγιεινής αρ.2 για τα αρτοποιεία και τις επιχειρήσεις διακίνησης και διάθεσης άρτου και προϊόντων αρτοποιίας
Οδηγός Υγιεινής αρ.3 για τις επιχειρήσεις αποθήκευσης και διανομής τροφίμων σε συνθήκες περιβάλλοντος, ψύξης ή κατάψυξης
Οδηγός Υγιεινής αρ.4 για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης τροφίμων.
Οδηγός Υγιεινής αρ.5 για τις επιχειρήσεις εμφιάλωσης νερού
Οδηγός Υγιεινής αρ.6 για Σχολικά Κυλικεία.
Οδηγός Υγιεινής αρ.7 για Ορθή Υγιεινή Πρακτική για πωλητές τροφίμων στις Λαϊκές Αγορές
Οδηγός Υγιεινής αρ.8 για τις επιχειρήσεις παραγωγής, διακίνισης και διάθεσης αναψυκτικών και χυμών
Οδηγός Υγιεινής αρ.9 Ανάκληση και ιχνηλασιμότητα των τροφίμων
Follow us on Twitter
Find us on Facebook
Contact Us
Back To Top