Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Υγείας

Ανακοινώσεις

Προσφορά ψυχολογικής υποστήριξης σε άτομα που έχουν επηρεαστεί από τις πυρκαγιές

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές, έχει συγκληθεί η Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσεων των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας σε έκτακτη συνάντηση προς αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Ύστερα από απόφαση της Επιτροπής, οι Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας έχουν προετοιμασθεί και είναι στη διάθεση του κοινού για να διαχειριστούν θεραπευτικά αιτήματα και ανάγκες που προκύπτουν λόγω των πρόσφατων μεγάλων πυρκαγιών.

Οι πολίτες οι οποίοι είναι κάτοικοι των περιοχών που έχουν πληγεί, οι επαγγελματίες και οι εθελοντές που εργάστηκαν για την κατάσβεση των πυρκαγιών και χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη, μπορούν να απευθυνθούν για διευθέτηση θεραπευτικής συνάντησης στον τηλεφωνικό αριθμό 22705823, από τις 7:30 π.μ. έως τις 3 μ.μ. για να τύχουν άμεσης εξυπηρέτησης.

Για επείγοντα περιστατικά εκτός των πιο πάνω ωρών, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και Ατυχημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ώστε να κληθεί ο επί καθήκοντι Ψυχίατρος ή Παιδοψυχίατρος.


BREXIT

Επικοινωνία με Υπουργείο Υγείας (Εισηγήσεις/ Σχόλια/ Παράπονα)

Ταξιδιωτικές Οδηγίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Διαδικασίες Δωρεών προς τα Δημόσια Νοσηλευτήρια

Δωρεά Οργάνων και Ιστών

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων  Δήλωση Απορρήτου

Χρηματοδοτικά Προγράμματα

Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη από 1/8/2013

Ιός Ebola

Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ

Κλινικές Κατευθυντήριες Οδηγίες

Δικτυακή Πύλη

Υγεία ΕΕ

112

Κάν΄το Ηλεκτρονικά

Δημόσιες Συμβάσεις

Για την Κύπρο

112

Ευρωπαϊκή Μέρα Αντιβιοτικών