Υγειονομική Υπηρεσία
 

LOGO

2020-07-14 Διαβούλευση αναφορικά με το προσχέδιο του περί Τροποποίησης Παραρτήματος των περί Μελιού Κανονισμών του 2004 και 2015, Διάταγμα του 2020, το οποίο προβλέπει ελάχιστα ποσοστά γυρεόκοκκων σε μέλι θυμαριού και μέλι πορτοκαλιάς


    Το τροποποιητικό νομοσχέδιο, έχει σκοπό τον καθορισμό του ελάχιστου ποσοστού γυρεόκοκκων σε συγκεκριμένα είδη μελιού που συγκομίζονται και εμφιαλώνονται στην Κύπρο, στων οποίων τη σήμανση η ονομασία του μελιού μπορεί να συμπληρωθεί με πληροφορίες που αφορούν την φυτική προέλευση. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος επιθυμεί μπορεί να υποβάλει απόψεις/σχόλια/εισηγήσεις επί του νομοσχεδίου, στην Υγειονομική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας, μέχρι τις 10 Αυγούστου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση healthservices@mphs.moh.gov.cy ή μέσω κανονικού ταχυδρομείου προς την Υγειονομική Υπηρεσία, Υπουργείο Υγείας.




Κατεβάστε το αρχείο τύπου Acrobat Διαβούλευση για καθορισμό ελάχιστων ποσοστών γυρεόκοκκων σε μέλια θυμαριού και πορτοκαλιάς.pdf

Last Modified:
14/07/2020 01:28:04 PM
 
Back To Top