Υγειονομική Υπηρεσία
 

LOGO





Open Acrobat Reader File

Οδηγός Υγιεινής αρ.1 για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής (2η έκδοση)
Open Acrobat Reader File

Οδηγός Υγιεινής αρ.2 για τα αρτοποιεία και τις επιχειρήσεις διακίνησης και διάθεσης άρτου και προϊόντων αρτοποιίας
Open Acrobat Reader File

Οδηγός Υγιεινής αρ.3 για τις επιχειρήσεις αποθήκευσης και διανομής τροφίμων σε συνθήκες περιβάλλοντος, ψύξης ή κατάψυξης
Open Acrobat Reader File

Οδηγός Υγιεινής αρ.4 για τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης τροφίμων.
Open Acrobat Reader File

Οδηγός Υγιεινής αρ.5 για τις επιχειρήσεις εμφιάλωσης νερού
Open Acrobat Reader File

Οδηγός Υγιεινής αρ.6 για Σχολικά Κυλικεία.
Open Acrobat Reader File

Οδηγός Υγιεινής αρ.7 για Ορθή Υγιεινή Πρακτική για πωλητές τροφίμων στις Λαϊκές Αγορές
Open Acrobat Reader File

Οδηγός Υγιεινής αρ.8 για τις επιχειρήσεις παραγωγής, διακίνισης και διάθεσης αναψυκτικών και χυμών
Open Acrobat Reader File

Οδηγός Υγιεινής αρ.9 Ανάκληση και ιχνηλασιμότητα των τροφίμων
Open Acrobat Reader File

Οδηγός προς Υπεύθυνους Επιχειρήσεων Τροφίμων για την εφαρμογή του Κανονισμού 2073/2005


Back To Top