Φαρμακευτικές Υπηρεσίες


Στην επαρχία Λεμεσού λειτουργούν δύο (2) νοσοκομειακά φαρμακεία, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στο Αγροτικό Νοσοκομείο Κυπερούντας, ένα (1) φαρμακείο στα εξωτερικά ιατρεία του Παλαιού Νοσοκομείου Λεμεσού και πέντε (5) φαρμακεία σε Αγροτικά Κέντρα Υγείας.

Με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες έχει γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός ώστε εντός του 2007 να λειτουργήσει δεύτερη υπερσύγχρονη Μονάδα Παρεντερικής Διατροφής στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στα κρατικά φαρμακεία της επαρχίας Λεμεσού απασχολούνται συνολικά 24 φαρμακοποιοί, 2 τεχνικοί φαρμακείου και 1 βοηθός φαρμακείου.

Στην επαρχία Πάφου λειτουργούν δύο (2) νοσοκομειακά φαρμακεία, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στο Αγροτικό Νοσοκομείο της πόλης Χρυσοχούς και τέσσερα (4) φαρμακεία σε Αγροτικά Κέντρα Υγείας.

Στα κρατικά φαρμακεία της επαρχίας Πάφου απασχολούνται συνολικά 14 φαρμακοποιοί, 1 τεχνικός φαρμακείου και 1 βοηθός φαρμακείου.

Για να επικοινωνήσετε με τα κρατικά φαρμακεία ακολουθείστε το σύνδεσμο Τηλέφωνα ΕπικοινωνίαςΠαρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να εκτυπώσετε το έγγραφο.
Εκτύπωση