Γενικό Χημείο του Κράτους - Κυπριακή Δημοκρατία Μετάβαση στο περιεχόμενο


Πόσα φλιτζάνια καφέ μπορώ να έχω ανά ημέρα; Πώς συνδέονται η υγεία των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών; Είναι ασφαλές να τρώτε έντομα; Μπορούμε να καθορίσουμε πρότυπα καλής μεταχείρισης των ζώων με βάση επιστημονικά στοιχεία; Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε ορισμένα από τα βασικά θέματα με τα οποία ασχολείται η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), για την διασφάλιση ασφαλών τροφίμων μέσω της παροχής ανεξάρτητων επιστημονικών συμβουλών στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής.  
 
Πρόκειται για μια σειρά επεισοδίων podcasts τα οποία δημιούργησε η EFSA κάτω από τη θεματική με τίτλο: Science on the menu με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για την επιστήμη πίσω από την αξιολόγηση των κινδύνων που διενεργεί με σκοπό την προστασία των Ευρωπαίων καταναλωτών.
 
Σε κάθε επεισόδιο, θα καθοδηγηθείτε μέσω της επιστήμης, σε θέματα αξιολόγησης των κινδύνων στην αλυσίδα παραγωγής τροφίμων «από το αγρόκτημα στο πιρούνι», και θα γίνει συζήτηση με τους εμπειρογνώμονες της EFSA για το τι συμβαίνει στα παρασκήνια της EFSA. Μπορείτε να αναμένετε να ακούσετε εμπεριστατωμένες συνεντεύξεις με ορισμένους από τους κύριους παίκτες που συμβάλλουν στη διατήρηση της ασφάλειας των τροφίμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Κοπιάστε στο τραπέζι μας!
 
Για να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα podcast, παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεσμο: https://www.efsa.europa.eu/en/news/science-on-the-menu-podcast



Back to previous page





Back To Top